info
Multumim pentru interesul acordat produselor noastre . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Hale metalice !

NU AVETI FONDURI ?
ALEGETI ORIGINALUL Cereti agrementul si avizul tehnic

ATENTIE la acest tip de constuctii inventatorul tehnologiei A.B.M. obliga folosirea tablei de otel S250GD SAU S350GD +Z275 (otel structural)

Uniagroserv

Uniagroserv a fost înfiinţată în anul 2010 şi este o societate comercială cu răspundere limitată cu capital integral privat românesc.

Uniagroserv are ca principal obiect de activitate construcţia de hale metalice şi acoperişuri autoportante , aceste construcţii pretânduse unei game foarte variate de domeni cum ar fi : grajduri , depozite , hale industriale , centre comerciale , parcări , săli de expoziţie , săli de sport , locuinţe , piscine , clădiri cu destinaţie militară, hangare etc.

Tehnologia folosita

Produs de ultimă ora al tehnologiei americane , organizat într-un sistem unitar, A.B.M. - M.I.C. 120 este un laminor la rece conceput special pentru fabricarea pe loc, chiar în şantier, a materialului de construcţie - panouri drepte şi curbate - din tabla de oţel galvanizată sau prevopsită S250GD SAU S350GD +Z275 (otel structural). A.B.M. - M.I.C. 120 este capabil să ridice clădiri pornind de la dimensiuni cuprinse între 8 m lăţime şi 2.5 m înălţime, pînă la 24 m lăţime şi 9 m înălţime, lungimea fiind nelimitată. Acest utilaj foloseşte tablă cu dimensiunea de 605 milimetri, profilul realizat având o lăţime de 305 milimetri. Cu ajutorul unei echipe instruite, capacitatea de producţie-montaj a grupurilor de panouri realizate cu sistemul M.I.C. -120 este de circa 100 mp / zi. Elementele structurii se execută la faţa locului , prin profilarea şi îndoirea tablelor, din oţel S250GD SAU S350GD +Z275 (otel structural), având grosimea cuprinsă între 0,7-1,20 mm. Aceste profile speciale de 30.5 cm, rezultate după procesul de profilare al tablei de 60.5cm lăţime. Aceasta se execută în două etape: - prima etapă: profilarea tablei lise în tablă cutată , dimensiunile cutelor depinzând de deschiderea structurii - a doua etapă: îndoirea fâşiilor de tablă cutată la razele de curbură necesare,ce depind la rândul lor de săgeata proiectată a structurii. Deschiderea clădirilor poate fi între 8 şi 24 de metrii. Lungimea clădirilor se poate stabilii la orice dimensiune folosindu-se rastelul de 30 cm. Elementele astfel profilate şi apoi îndoite, se prind una de alta prin fălţuire, folosindu-se un utilaj automat de fălţuire. Acesta conferă structurii un grad perfect de impermeabilitate şi datorită acestei tehnologii la prinderea fâşiilor nu este necesară utilizarea şuruburilor, niturilor sau a oricărui alt element de fixare a structurii, care ar putea străpunge tabla. Din cele prezentate mai sus reiese că, structura astfel obţinută este autoportantă şi nu necesită structură intermediară de susţinere, rigiditatea structurii este conferită de modul de profilare a fâşiilor. Frontoanele se execută din fâşii obţinute cu aceeaşi tehnologie, fără a se proceda la îndoirea fâşiilor. Structura se poate executa cu sau fără termoizolaţie. Prinderea fâşiilor de suprafeţele orizontale se face prin intermediul unor profile speciale de ancorare.Suprafeţele orizontale pot fi : direct fundaţia, pereţi de beton, structuri pe cadre etc.

Cei 4 patru pasi ai constructiei


Fundatia
Fabricarea arcelor
Faltuirea arcelor
Frontoanele